Cümə axşamı qara rəngdə qazandığım mavi səma

0 Replies, 55 Views

Dostlar, etiraf edim ki, mən heç vaxt “qara cümə” aksiyalarının pərəstişkarı olmamışam. O dəli izdiham, mağazaların qarşısında səhər saat 4-dən növbə gözləyənlər, bir-birini tapdalayanlar… Mənim üçün deyil. Amma keçən həftə başıma gələnlər mənə göstərdi ki, “cümə” sözü bəzən başqa cür işləyir.

Həmin gün adı üstündə “qara” idi. Günortadan sonra rəhbərim masamın yanına gəldi. “Rəşad, bu ay maaşlar 3 gün gecikəcək”. Soruşmadım niyə. Bilirdim. Müştərilər pulu gec ödəyir. Amma mənim xərclərim gecikmir. Kirayə? 5-ə qədər ödəməliyəm. Kredit? 8-də. Maşın sığortası? Ayın 10-da.

Evə gələndə oturdum, ətrafa baxdım. Sanki hər şey qaralmışdı. Telefonun batareyası bitmişdi. Şarja qoydum. Şarj olana qədər mətbəxdə su içdim. Barmaqlıqları saydım. Çarə axtarırdım – internetdə iş? Yox. Borc? Utandım.

Telefon açıldı. Bildirişlər. Birinin gözümə dəydi. Onlayn kazino. Düzünü deyim, əvvəllər maraqlanmamışdım. Birdən bir söz yadıma düşdü: qara cümə. Hə hə, mostbet-in aksiyası idi. Dostum Ramil bir gün əvvəl demişdi: “Qaçırma, mostbet black friday kampaniyası var, böyük bonuslar paylayırlar”. Güldüm, demişdim: “Qumar oynayan adam bonus qovalayar?”.

İndi isə oturmuşdum, ağlımdan keçirirdim: “Bəs mən niyə qovalayım?”

Biraz düşündükdən sonra qərar verdim. Yükləmədim, birbaşa brauzerdən daxil oldum. mostbet black friday yazdım axtarışa. Açılan səhifədə böyük banner: “Qara cümə xüsusi bonusu – depozitə 200%”. Yəni 20 manat yatırsan, 40 manat bonus gəlir. Cibimdə 30 manat var idi. Bu 30-u yatırsam, bonusla birlikdə 90 manat olacaq.

Qərar verdim.

20 manat yatırdım. Bonus gəldi, balansım 60 manat oldu. Düşündüm: “Nə oynayım?” Slotları bilmirəm. Ruletka mürəkkəbdi. Birdən gördüm ki, “Aviator” oyunu var. Dostum demişdi: “Təyyarə uçur, dayanana qədər pul çoxalır”. Sadə, sürətli, başa düşülən.

Başladım oynamağa. Bonus pulu ilə. Çünki öz pulumu itirmək istəmirdim. mostbet black friday mənə bu şansı vermişdi – sınamaq pulumu riskə atmadan. 10 manat bonusla başladım. Hər mərc 1 manat. Qayda: x1.8-də dayan. 15 dəqiqə oynadım. Bonus balansı 10-dan 22-yə qalxdı. Kiçik, amma sabit.

Sonra bir raundda x2.9 gördüm, dayandım – 1 manatdan 2.9 manat. Sonra x3.2 – 3.2 manat. Addım-addım. 30 dəqiqədən sonra bonus balansım 47 manat olmuşdu. Öz balansım hələ toxunulmamışdı – 20 manat.

Dedim: “İndi öz pulumla oynayaq”. Qoyduğum şərt: bonusda qazandığım pul ayrı, öz pulum ayrı. Öz 20 manatımı 2 hissəyə böldüm: 10 manat ehtiyat, 10 manat oyun. Aviator-də 2 manatlıq mərclər. x2.4 hədəf. Bir raundda x2.6, ikincidə x2.3, üçüncüdə x2.9. 10 manat 24 manat oldu 10 dəqiqəyə.

Həyəcanlandım. Həyəcanlananda səhv edirlər. Bilirdim. Dayandım. 5 dəqiqə su içdim, otaqda gəzdim. Özümə dedim: “Rəşad, qara cümə aksiyası bitənə qədər, limitləri unutma”.

Yenidən oturdum. Bonusda 47 manat + özdə 24 manat = 71 manat. Qarışdırmadım. Bonusda oynamağa davam. Bu dəfə daha riskli: x3.5 hədəf. 3 raunddan 2-si partladı, 1-də x4.1 tutdum – 3 manatdan 12.3 manat. Bonus 59 manat.

Və o raund… Bütün gecəni dəyişən raund.

Aviator-da təyyarə qalxdı. Bonusdan 5 manat basdım. x2.1, x2.8, x3.6, x4.4. Dayanmadım. Niyə dayanmadım? Bilmirəm. Bəlkə qara cümənin enerjisi, bəlkə bir həftəlik yorğunluq. x5.5. Əl düymədə. x6.7. Bastım. 5 manatdan 33.5 manat.

Bonus balansı sıçradı – 92.5 manat. Özümə inana bilmirdim. Oturduğum yerdə qışqırdım. Evdə tək idim, olsun.

Həmin gecə qaydaları pozmadım. Limit: cəmi 2 saat oyun. Vaqt doldu – dayandım. Bonus balansı 92.5, öz balansım 24. Ümumi 116.5 manat. Nağdlaşdırma: 110 manat kartıma, 6.5 manat oyun üçün qalsın.

Ertəsi gün kirayəni ödədim. Kreditin hissəsini. Anama 30 manat göndərdim. Səbəbini demədim. Dedi: “Oğul, hardan tapdın?” Dedim: “Cümə aksiyasından”. Həqiqətən də.

İndi mostbet black friday mənim üçün təqvimdə qırmızı rənglə işarələnmiş gündür. Yox, qumar oynamaq üçün yox. Xatırlamaq üçün: həyatın ən qara günlərində belə, bir pəncərə açıla bilər. O pəncərəni görmək lazımdır.

Qara cümə mənə nə öyrətdi? Birincisi, bonuslardan istifadə etməyi. İkincisi, limit qoymağı. Üçüncüsü – ən önəmlisi – qazananda dayanmağı bilmək. O gecə dayanmasaydım, o 116.5 manatı qaytara bilərdim. Dayandım. Qazandım.

Dostum Ramil zəng edəndə dedim: “Ramil, o mostbet black friday-i deyəndə haqlı imişsən”. Güldü: “Dedim sənə”. Dedi: “Nə qədər qazandın?” Dedim: “Sadəcə bu ayın borcunu çıxartdım”. “Əla, qalanını işdən qazanarsan”.

Hə, qalanını işdən qazanacam. Amma o gecəni, o x6.7-də düyməni basdığım anı heç vaxt unutmayacağam. Həyatda da belədir: bəzən qara günlər gözəl sürprizlər gizlədir. Sadəcə, düyməni doğru anda basmaq lazımdır. Mən o gecə basdım. Və bu gün hələ də uçuram.

Messages In This Thread
Cümə axşamı qara rəngdə qazandığım mavi səma - by choetmoa - 06-01-2026, 08:32 PM

Users browsing this thread: 1 Guest(s)